Ouderplatform Zuid-Holland Zuid

Overige

ouders van kinderen met een extra uitdaging samen sterk door het delen van ervaring en belangenbehartiging


Aanbod van Ouderplatform Zuid-Holland Zuid

Agendabeheerder Vrijwillige inzet

Onbekende wijk

Veel van onze vrijwilligers zijn ervaringsdeskundigen, maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Ben jij een natuurtalent als het op agendabeheer aankomt? Ben jij op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk? Heb je een beetje vrije tijd? Ben jij gedreven en zit jij vol goede ideeën om onze organisatie te ondersteunen?

Meer informatie

Onbekende wijk

Veel van onze vrijwilligers zijn ervaringsdeskundigen, maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Ben je een servicegerichte administratieve ondersteuner die ziet wat er nodig is en het vervolgens ook gewoon doet? Ben jij op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk? Heb je een beetje vrije tijd? Ben jij gedreven en zit jij vol goede ideeën om onze organisatie te ondersteunen?

Meer informatie

Webmaster Vrijwillige inzet

Onbekende wijk

Internet, het www en sociale media vormen cruciale pijlers voor een succesvolle informatievoorziening van onze organisatie. Een standaard training of opleiding voor webmasters, ook wel webmeester of webbeheerder genoemd, bestaat niet. Naast website-ontwerp, het maken en onderhouden van content, is website-beheer één van de kerntaken van een webmaster. Ben jij meer dan iemand die een kunstje heeft geleerd of een tooltje goed kent? Vul dan zelf je werk in met een minimum van 4 uur per week.

Meer informatie

Fondsenwerver Vrijwillige inzet

Onbekende wijk

Fondsen werven is een vak. Ben jij die deskundige, die onze organisatie kan adviseren om op een professionele manier onze fondsen te beheren? Ben je in staat om een gedegen strategisch beleidsplan te schrijven? Ben jij gedreven en zit jij vol goede ideeën om zoveel mogelijk sponsoren en donateurs voor onze organisatie te vinden? Jij bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van beloftes en donaties.

Meer informatie

Communicatiemedewerker Vrijwillige inzet

Onbekende wijk

Communicatie is een vak. Goed schrijven kun je leren! Weet jij de kracht van communicatie in te zetten? Ben jij op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk? Ben jij gedreven en zit jij vol goede ideeën om onze organisatie goed op de kaart te zetten? In deze functie ben je dé communicatie expert in de organisatie. Je vult zelf je werk in met een minimum van 4 uur per week. Het is een veelzijdige functie waarin je intern en extern actief bent met de communicatie!

Meer informatie

Onbekende wijk

Wij zoeken vrijwilligers voor onze bijeenkomsten. Veel van onze vrijwilligers zijn ervaringsdeskundigen, maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Gastvrijheid is een vak. Als gastheer of gastvrouw ben je het gezicht van het Ouderplatform Zuid-Holland Zuid. Ben jij op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk? Ben jij de gastheer of gastvrouw die gedreven wordt door passie en ambitie? Maak jij het verschil en zorg jij dat onze gasten zich op hun gemak voelen?

Meer informatie

Bestuurder Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Besturen is een vak. Het maakt in wezen niet uit of het om een relatief kleine stichting of een grote organisatie met landelijke dekking gaat. Besturen kun je leren. Er bestaan mooie basiscursussen, die je een kijkje geven in het effectief en zorgvuldig besturen en je een introductie bieden over het aansturen van een maatschappelijke organisatie. Ben jij op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk? Heb je een beetje vrije tijd? Ben jij gedreven en zit jij vol goede ideeën om onze organisatie goed op de kaart te zetten?

Meer informatie