Spelen voor kinderen.
opgericht: 11-05-1992
verenigingsnr. Nuso: B02758


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
-
Beschikbaarheid
-
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
-
Motivatie
-
Opleiding
-
Rijbewijs
-
Sector
-
Wijken
-

Aanbod van Speeltuin Stadspolders

Onbekende wijk

Je ontvangt de kinderen, met hun begeleiders, die komen spelen in het zomerseizoen tijdens de openingstijden van de speeltuin. Samen met je collega draag je zorg voor de verkoop van versnaperingen en drankjes in de kiosk. Regelmatig loopt jij, en je collega, een rondje door de speeltuin om te controleren of alles ordelijk en netjes verloopt. Indien nodig spreek je de kinderen en hun begeleiders aan op hun gedrag. Na afloop ruim je het speelgoed en terrasmeubilair op in de opbergruimte, ledig je de afvalbakken in de speeltuin en deponeer deze in de afvalcontainer en maak je de buiten toiletten en kiosk, samen met je collega, weer schoon. Het zomerseizoen loopt van april tot en met september.

Meer informatie

Onbekende wijk

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en bedenken van (educatieve, creatieve, muzikale ) activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook het organiseren van workshops voor de verschillende doelgroepen, van cultureel tot muzikaal, behoort tot de werkzaamheden. Na goedkeuring door het bestuur maakt je contact met organisaties, bedrijven, die hierbij behulpzaam kunnen zijn en draagt zorg voor de planning.

Meer informatie

Beheerder ( M/V) Vrijwillige inzet

Onbekende wijk

Je bent verantwoordelijk voor: Het open en sluiten van het speeltuingebouw bij activiteiten. Het klaarzetten van tafels en stoelen in de activiteiten ruimtes, Het ontvangen van cursisten, bezoekers en dergelijke en hen verwijzen naar de juiste ruimte. Het helpen en wegwijs maken van stagiaires bij hun werkzaamheden in het gebouw van de speeltuin. Dit in nauw overleg met de stagebegeleider. Het zetten van koffie en thee en het verrichten van lichte huishoudelijke taken. Ook het bijhouden van de voorraad behoort tot de taken.

Meer informatie

Onbekende wijk

Je bent verantwoordelijk voor het groen- en speeltoestellenonderhoud in de speeltuin. Het snoeien van de heggen en bomen ( beukhagen, leibomen en knotwilgen in de winterperiode) en het 1 x per week maaien van het gras en 1 x per 2 maanden snoeien van de heggen en struiken.(in de zomerperiode). Het schoonmaken, kleine reparaties aan- en schilderen van de speeltoestellen, indien nodig.

Meer informatie

Secretaris ( M/V) Vrijwillige inzet

Onbekende wijk

Samen met de voorzitter draag je zorg voor de administratie van de vereniging, houdt de leden-, vrienden van- en cursistenlijsten bij. Je schrijft en verzorgt de verwerking van correspondentie en notuleert de bestuurs- en medewerkersvergadering. Je vergezelt de voorzitter naar bijeenkomsten met derden.

Meer informatie