Wilt u in clubverband zorgeloos genieten op uw racefiets van de omgeving in Dordrecht en verre omstreken?
Toerfietsclub De Mol fietst tussen half februari en half november wekelijks toertochten op zaterdag en/of zondag onder begeleiding van voor- en achterrijders, en een eigen volgauto die is voorzien van reservewielen en basisgereedschap.


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
Begeleiding van personen
Iets met sport
Beschikbaarheid
In overleg
Middag
Ochtend
Zaterdag
Zondag
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
Zo nu en dan een klus
Motivatie
Leuk
Mensen ontmoeten
Opleiding
-
Rijbewijs
Personenauto
Sector
Sport en beweging
Wijken
Dordrecht - Staart

Aanbod van DTC de Mol

Staart

Wielerclub de Mol heeft in Dordt een mooi clubhuis. Er is hier altijd wat te klussen. Onze maandagochtend klusploeg zoekt extra handjes voor snoeien, timmeren, klussen en gezellig samen iets moois maken en onderhouden

Meer informatie

Staart

We zijn een gezellige toerfietsclub. We rijden elk weekend een rit op zaterdag en/ of zondag. We hebben een mooie volgwagen met reservewielen, reservematerialen en EHBO spullen. Voor de volgwagen zijn we op zoek naar chauffeurs of bijrijders die mee willen gaan met ons. Je krijgt een route beschrijving en over het algemeen kun je de groep gewoon volgen. Halverwege is er een gezellige koffiepauze. Een goede uitleg over wat er verwacht wordt krijg je van onze volgwagencommissie.

Meer informatie

Staart

Elk weekend rijdt onze toerfietsclub een rit van ongeveer 120 km. We hebben een eigen volgwagen met wielen, gereedschap maar ook EHBO-materiaal/ AED. Voor onze volgwagen zoeken wij regelmatig op zaterdag en/of zondag chauffeurs of bijrijders die het peloton volgen en in geval van pech helpen. We starten om 8.00 uur bij ons clubhuis en zijn weer terug tussen 13.00 en 14.00 uur.

Meer informatie