Servicepunt voor Not for Profit Communicatie (o.a. ondersteuning wijkkranten)_x000D_
Uitgever van 10 wijkkranten. Ondersteunt de onafhankelijke redacties. Helpdesk voor de redacties. Geeft cursussen, workshops voor de vriijwilligers


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
Media en communicatie
Beschikbaarheid
In overleg
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
Structureel
Motivatie
Jezelf ontwikkelen
Leuk
Mensen ontmoeten
Opleiding
Basis/voortgezetonderwijs
Hoger onderwijs
Middelbaar beroepsonderwijs
Praktijkonderwijs
Rijbewijs
Nee, geen rijbewijs
Sector
Pers
Wijken
Dordrecht - alle wijken

Aanbod van TIEN Plus

Crabbehof en Zuidhoven

De redactie van Galerij Magazine is op zoek naar enthousiaste collega's! Lijkt het je leuk om artikelen te schrijven over je eigen wijk Crabbehof en Zuidhoven? Meld je aan als vrijwillig wijkredacteur! Samen met een enthousiast team maak jij vier keer per jaar Galerij Magazine. De plussen: - Je bepaalt zelf hoeveel tijd je erin steekt - Leuk afwisselend werk, je komt nog eens ergens - Je leert je wijk en allerlei mensen kennen - Het magazine is helemaal gemaakt voor en door wijkbewoners - Ervaring is niet vereist, enthousiasme wél Sinds 2018 verschijnt De Galerij voor Crabbehof/Zuidhoven niet meer vijf keer per jaar als wijkkrant huis-aan-huis, maar vier keer per jaar als Galerij Magazine op belangrijke openbare plekken. Met een oplage van 500 stuks, wordt niet alleen de buurman van de overkant betrokken bij zijn wijk, maar ook de winkeliers, scholen, verenigingen en allerlei organisaties bij jou in de buurt.

Meer informatie

Staart

Lijkt het je leuk om artikelen te schrijven over je eigen wijk de Staart? Meld je aan als vrijwillig wijkredacteur! Samen met een enthousiast team maak jij vijf keer per jaar de Staartenaar. De plussen: - Je bepaalt zelf hoeveel tijd je erin steekt - Leuk afwisselend werk, je komt nog eens ergens - Je leert je wijk en allerlei mensen kennen - De krant is helemaal gemaakt voor en door wijkbewoners - Ervaring is niet vereist, enthousiasme wél Met onze huis-aan-huis krant met een oplage van 3500 stuks, wordt niet alleen de buurman van de overkant betrokken bij zijn wijk, maar ook de winkeliers, scholen, verenigingen en allerlei organisaties bij jou in de buurt.

Meer informatie