Uitdelen van goede kleding aan mensen onder armoedegrens.


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
Administratie
Begeleiding van personen
In- en verkoop
Beschikbaarheid
Ochtend
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
Structureel
Motivatie
Bijdragen aan samenleving
Opleiding
-
Rijbewijs
Nee, geen rijbewijs
Sector
Maatschappelijke dienstverlening
Wijken
Dordrecht - Binnenstad en Noordflank

Aanbod van Stichting Kledingbank Dordrecht

Baliemedewerkster Vrijwillige inzet

Binnenstad en Noordflank

Kledingbank Dordrecht geeft tweedehands kleding en schoenen op een mooie manier een tweede leven. Wij delen kleding uit aan mensen in Dordrecht en omgeving die hiervoor geen financiële middelen hebben. Zij kunnen bij ons terecht via verschillende instanties zoals Stichting Leergeld, sociale wijkteams en andere hulpverleners. Wij werken op afspraak. Tevens zijn wij 1 keer per maand ook open voor verkoop. We zoeken iemand met enthousiasme en een positieve houding. Je bent het eerste aanspreekpunt van de Kledingbank. Wat ga je doen: - telefoon beantwoorden en agenda beheren - zorgvuldig omgaan met gegevens - administratie bijhouden en verwerken - bekend zijn met Outlook en Excel - minimaal 1 dagdeel in de week beschikbaar zijn en in geval van ziekte oproepbaar - het gaat om dinsdag, donderdag of vrijdag, werktijden van 09.00 – 14.00

Meer informatie

Binnenstad en Noordflank

De Kledingbank is momenteel op zoek naar vrijwilligers voor in de winkel op maandag en vrijdag. Als vrijwilliger bied je in de winkel ondersteuning aan de klanten en houd je samen met je collega’s de winkel op orde. Maak jij mensen graag blij en ben je op zoek naar maatschappelijk zinvol vrijwilligerswerk? Heb je interesse en ben jij minstens één dagdeel in de week beschikbaar (09.00 – 14.00)? Reageer dan snel op deze vacature. - Proefperiode van 1 maand. - Werktijden: Ma t/m vrijdag 09:00 – 14:00 uur. - Minimaal 1 vaste dag in de week en oproepbaar in geval van ziekte. - Tijdens schoolvakanties zijn we gesloten.

Meer informatie

Onbekende wijk

Je zit 1x per 6 a 8 weken de bestuursvergadering voor en voert samen met de vrijwilligerscoördinator sollicitatiegesprekken met aanstaande vrijwilligers. Verder ben je aanspreekpunt voor interne en externe contacten en onderhoud je samen met de penningmeester gesprekken met de historische vereniging.

Meer informatie

Binnenstad en Noordflank

De Kledingbank is momenteel op zoek naar vrijwilligers voor in de winkel. Als vrijwilliger bied je in de winkel ondersteuning aan de klanten en houd je samen met je collega's de winkel op orde. Maak jij mensen graag blij en ben je op zoek naar maatschappelijk zinvol vrijwilligerswerk? Heb je interesse en ben jij minstens één dagdeel in de week beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature.

Meer informatie