Stadslandbouwkas De Oude Beer

Dordrecht

samen werken aan stadslandbouw in Dordrecht


Aanbod van Stadslandbouwkas De Oude Beer

Penningmeester Vrijwillige inzet

Regio

Stadslandbouwkas De Oude Beer is een Dordtse stichting, die zich bezighoudt met het duurzaam kweken van voedselgewassen op ecologische wijze. De kas is 3500 m2 groot en telt meer dan 30 actieve vrijwilligers. Ook lopen er met regelmaat stagiairs rond. De stichting is op zoek naar een penningmeester. De penningmeester beheert het geld van de stichting en vormt samen met de voorzitter, vicevoorzitter, de secretaris en algemene bestuursleden, het stichtingsbestuur. Het bestuur komt maandelijks bijeen voor overleg. Het profiel van penningmeester ziet er als volgt uit: kennis van financiële administratie en kunnen werken met Excel, interesse om een vrijwilligersproject te realiseren, affiniteit met stadslandbouw, duurzaamheid en ecologische ontwikkelingen. De werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de financiën middels het voeren van een financiële administratie, bankbeheer, het uitvoeren van bankbetalingen, een financieel jaarverslag en jaarlijkse begroting maken. Tijdinvestering: gemiddeld een dagdeel per week.

Meer informatie

Vicevoorzitter Vrijwillige inzet

Regio

We zijn per direct op zoek naar een vicevoorzitter bij stichting Stadslanbouwkas de Oude Beer. De vicevoorzitter vervangt, indien nodig, de voorzitter bij de uitvoering van de algemene leiding en de stichtingstaken. De vicevoorzitter maakt deel uit van het bestuur. Het bestuur komt maandelijks bijeen voor overleg. Het profiel van de vice-voorzitter: ervaring in bestuurlijke aangelegenheden, affiniteit met stadslandbouw/ duurzaamheid/ecologische ontwikkelingen, een enthousiaste teamplayer die weet te motiveren. Enige ervaring in het werken met vrijwilligers is een pré. De taken van de vicevoorzitter zullen bestaan uit het vervangen van de voorzitter bij diens afwezigheid en het maandelijks deelnemen aan de bestuurlijke overleggen. Geschatte tijdinvestering is een dag per maand.

Meer informatie

Groene vingers gezocht! Vrijwillige inzet

Regio

Met interesse in het telen van groenten en kruiden en/of social media en/of het verkopen van onze producten aan bezoekers. Tijdsinvestering is een dagdeel per week, meer mag natuurlijk ook.

Meer informatie