ASVZ is een zorgpartner die diagnostiek, behandeling en begeleiding op maat biedt voor mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. ASVZ geeft mensen met een verstandelijke beperking de kans hun leven vorm te geven.


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
Begeleiding van personen
Creatief met handen
Dierenzorg
Iets met muziek
Iets met sport
Klussen (doe-het-zelf)
Beschikbaarheid
In overleg
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
Structureel
Zo nu en dan een klus
Motivatie
Bijdragen aan samenleving
Jezelf ontwikkelen
Leuk
Mensen ontmoeten
Opleiding
Basis/voortgezetonderwijs
Rijbewijs
Nee, geen rijbewijs
Sector
Hulpverlening en zorg
Wonen
Wijken
Dordrecht - Stadspolders

Aanbod van ASVZ

Eenmalige klushulp Vrijwillige inzet

Binnenstad en Noordflank

Mijn cliënt is een jonge vrouw uit Eritrea met een dochter van 8 jaar. Ze krijgt laminaat van de sociale dienst, maar kan dit zelf niet leggen. We zouden heel graag iemand vinden die dit voor haar wil doen! Ze zal koffie en koek klaar hebben staan, maar heeft geen budget om het door de bouwmarkt te laten leggen.

Meer informatie

Maatje Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Voor mijn cliënt zoek ik een vrouwelijke vrijwilligster die af en toe met haar op pad wil gaan om iets leuks te gaan doen. Mijn cliënte is een jonge Turkse vrouw van 25 met een verstandelijke beperking. Ze vindt het leuk om naar de film en naar de stad te gaan met iemand. Wil jij met haar mee?

Meer informatie

Stadspolders

Voor onze cliënt R zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die met hem een kletspraatje wil maken op een vast moment in de week. R heeft een verstandelijke beperking en heeft behoefte aan sociaal contact, iemand die hem de kleine, fijne dingen in zijn leven laat ervaren, door er simpelweg voor hem te zijn, betrouwbaar en aanwezig te zijn. Mogelijk begint het contact met een kletspraatje en kan het groeien tot een wandeling of eetmoment samen.

Meer informatie