Vereniging die staat voor recreatieve, prestatieve en passieve sportbeleving voor een zo groot mogelijke doelgroep in een veilige en aantrekkelijke omgeving. en wil daarbij een belangrijke sociale partner zijn voor de gemeente Dordrecht.
Een club, die groeit en de sfeer wil uitademen van een grote familie, waarin vrijwel iedereen elkaar kent. Sportiviteit en respect gelden als kernwaarden.


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
Administratie
Bestuurlijk
Horeca
Iets met sport
Klussen (doe-het-zelf)
Media en communicatie
Organiseren
Techniek/onderhoud
Beschikbaarheid
Avond
Dinsdag
Donderdag
In overleg
Maandag
Middag
Ochtend
Woensdag
Zaterdag
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
Projectmatig
Structureel
Motivatie
Bijdragen aan samenleving
Jezelf ontwikkelen
Leuk
Mensen ontmoeten
Opleiding
Middelbaar beroepsonderwijs
Praktijkonderwijs
Rijbewijs
Nee, geen rijbewijs
Sector
Sport en beweging
Wijken
Dordrecht - Binnenstad en Noordflank
Dordrecht - Reeland
Dordrecht - Stadspolders

Aanbod van GSC/ODS

Medewerker bakhoek Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Klaarmaken van bestellingen voor en in de bakhoek. Klaarmaken van besmeerde broodjes, tosti's, snacks en patat ect. Als het druk is gaat de tijd lekker snel er we bieden een leuke vrijwilligersvergoeding omdat het best hard werken is en de bakhoek wel moet draaien. Enige ervaring is een pré maar het is ook gewoon snel te leren.

Meer informatie

Fotograaf en verslaglegger Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Het verslag leggen middels een geschreven stuk van een wedstrijd van 1 of meerdere vaste voetbalteams en/of een fotorapportage maken van 1 of meerdere vaste voetbalteams. Dit wordt dan geplaatst op onze website en op de facebookpagina.

Meer informatie

Gastheer/gastvrouw Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Het ontvangen van scheidsrechters, grensrechters en de teams. Het ondersteunen van teams bij het invullen van de wedstrijdformulieren. Het eventueel bellen van de scheidsrechter als deze er nog niet is. Daarnaast de wedstrijdcoördinator zijn tijdens de wedstrijd en andere voorkomende uitdagingen. Hierbij is er altijd ruggespraak mogelijk.

Meer informatie

Bar- en kantinevrijwilliger Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Het achter de bar bestellingen opnemen en drankjes klaar maken, afrekenen met een modern kassasysteem, de kantine netjes houden, dit alles bij een gezellige voetbalvereniging.

Meer informatie

Meerdere wijken

Fluiten en/of vlaggen van wedstrijden van voetbalwedstrijden JO-10 of hoger. Daarnaast ook de mogelijkheid voor senioren voetbalwedstrijden. Voornamelijk op zaterdagen, bij uitzondering op zondag of tijdens inhaalwedstrijden door de week. Er is ook de mogelijkheid om grensrechter te worden. Ons streven is om u dan te koppelen aan een vast voetbalteam en zodoende ook een onderdeel van dat team te worden

Meer informatie

Klusser/helper Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

het doen van allerlei onderhoudsklusjes binnen en buiten aan de accommodatie van de voetbal vereniging. Klussen die passen bij jou vaardigheden, individueel werkend en/of in groepsverband (samen)

Meer informatie