SPUI93 ondersteunt elke organisatie of initiatief met belang voor de samenleving, buurt of bewoners. Dit doen we door onderzoek te doen en trainingen en organisatorische en praktische ondersteuning aan te bieden. Daarnaast leggen we verbindingen tussen organisaties en spelen we actief in op actuele ontwikkelingen. Om dit te bereiken hebben we verschillende middelen en methoden waaronder een matchingstool om vrijwilligers en organisaties te koppelen. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij je past? Of ben je als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Kijk dan op Drechtmatcht.nl


Alle organisatie kenmerken

Activiteiten
Administratie
Begeleiding van personen
Belangenbehartiging
Bestuurlijk
Juridische werkzaamheden
Klussen (doe-het-zelf)
Media en communicatie
Beschikbaarheid
In overleg
Doelgroepen
-
Duur werkzaamheden
Structureel
Zo nu en dan een klus
Motivatie
Bijdragen aan samenleving
Jezelf ontwikkelen
Leuk
Mensen ontmoeten
Werken aan een fijne buurt
Opleiding
-
Rijbewijs
-
Sector
Maatschappelijke dienstverlening
Wijken
Dordrecht - Binnenstad en Noordflank

Aanbod van SPUI93

Ontdek je talenten! Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

In deze module sta jij centraal: Je gaat op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten, naar datgene waar je goed in bent en waar je passie ligt. Want ieder mens heeft talenten! - Maak jij hier voldoende gebruik van? - Wat kun je hiermee betekenen voor je gezin, de buurt. de samenleving - Is vrijwilligerswerk misschien iet voor jou? - Of kies je voor een andere manier om jezelf verder te ontwikkelen? http://elearning.pepdenhaag.nl/ontdek-talenten/story_html5.html?lms=1

Meer informatie

Sharmila TEST Vrijwillige inzet

Binnenstad en Noordflank

TEST TEST tEST

Meer informatie

Tekstschrijver (v/m) Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Ons mediateam maakt met enige regelmaat brochures, flyers, affiches, advertenties, persberichten en teksten voor social media. En we willen verhalen van actieve stadgenoten optekenen. Daarom zoeken we versterking van het team met ervaren tekstschrijvers en/of interviewers.

Meer informatie

Binnenstad en Noordflank

Iedere vrijdagmiddag houden we spreekuur voor mensen met vragen over het gebruik van hun mobiele telefoon, tablet of laptop. Onder het motto 'vraag het Henk'. Wil jij samen met Henk dit spreekuur bemensen?

Meer informatie

Filmer (v/m) Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Ons mediateam zoekt mensen die zo nu en dan op pad willen om voor ons een filmpje te maken. Bijvoorbeeld van een werkbezoek aan of een reportage over een vrijwilligersorganisatie, van een evenement of zomaar van vrijwilligers in actie.

Meer informatie

Ervaren Fotograaf (v/m) Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Ons mediateam zoekt ervaren fotografen die zo nu en dan op pad willen om foto's voor ons te maken. Bijvoorbeeld van een werkbezoek aan of een reportage over een vrijwilligersorganisatie, van een evenement of zomaar van vrijwilligers in actie.

Meer informatie

Vrijwilliger Social Media Vrijwillige inzet

alle wijken

Help ons de impact van onze social media te vergroten. Je bent een doener, hebt praktijkervaring, je kunt lezen en schrijven met Instagram, Twitter, Facebook. LinkedIn en YouTube is een pré.

Meer informatie

Trekker communicatie (v/m) Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Je bent op zoek naar een (tijdelijke) vrijwilligersbaan die de publiciteit rond onze activiteiten, acties en campagnes een push geeft. Je hebt visie, ervaring en ideeën én vindt het leuk om die samen met een team uit te werken. Ben je even ‘between jobs’ en direct beschikbaar? Heb je leiding gegeven aan een pr-team? Ervaring met teksten schrijven en opmaken voor websites/social media, brochures, persberichten en dergelijke? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Meer informatie

Vormgever/DTP-er Vrijwillige inzet

Meerdere wijken

Wij verzorgen drukwerk voor alle soorten vrijwilligersorganisaties in onze eigen drukkerij. We adviseren op het gebied van grafische vormgeving en voeren dit ook uit. Wil jij hieraan meewerken?

Meer informatie

Bestuurder Vrijwillige inzet

Binnenstad en Noordflank

Ben jij de persoon die ons bestuur komt versterken?

Meer informatie